Pirge Duo Tam Yassı Masat No:12 30 cm - 34088

1.898,89 TL

Pirge Duo Tam Yassı Masat No:12 30 cm - 34088

Duo Tam Yassı Masat No:12 30 cm ile bıçaklarınızı eski keskinliğine kavuşturabilirsiniz. Kullanım esnasında performansı düşebilecek olan bıçağın ağız kısmını düzeltmeye yarar..

Masatın şekli kullanım alışkanlığına göre değişkenlik göstermekte olup;

Yuvarlak Masat: Masatın 360 derece tüm yüzeyleri kullanılabilir, temas eden bölüm dar olduğu için kısa bıçaklarda tercih edilmektedir.

Oval Masat: Karşılıklı iki yüzey daha rahat bir masatlama için kullanılabilir, genel kullanım için idealdir.

Tam Yassı Masat: Genellikle döner bıçağı gibi uzun kesici kısma sahip bıçaklar için tercih edilmektedir .

Yüksek kaliteli ekipmanlar bakıma ihtiyaç duyar. Bıçaklarınız için ise gerekli olan bakımların başında bileme işlemi gelmektedir. Bıçaklarınızın ilk günkü keskinliğini koruması ve uzun ömürlü olabilmesi için düzenli olarak bileme yapılması gerekmektedir. Çünkü keskin bıçaklar ile yemek yapmak, sizlere zamandan tasarruf ettireceği gibi daha az efor ile mutfakta hızlı ve güvenli çalışmanızı sağlar.

Bilinenin aksine keskin bıçaklar her zaman daha güvenlidir ve yaralanma riskinizi azaltır.
Siparişler, aynı gün saat 14:00'e kadar verildiği takdirde, işlem günü içerisinde kargoya verilir. Kargoya teslim süreci, siparişin verildiği tarihten itibaren 3-5 iş günü içerisinde tamamlanır. Müşterilerimize en hızlı ve güvenilir teslimat hizmetini sunabilmek adına bu prosedürü uygulamaktayız. Siparişinizin takip edilebilirliği için kargo numarası size iletilir ve böylece teslimat sürecini kolayca izleyebilirsiniz.
Benzer Ürünler
Yükleniyor...